Het is weer laarzenweer!

Als het kouder wordt, is deze look voor mij vaste prik: een skinny jeans of andere skinny broek, leuke laarzen eroverheen en een lange trui of een lang shirt. En ik ben er blij mee! Het heeft deze week al zo ontzettend veel geregend waar ik woon en die laarzen hebben mijn benen al beschermd tegen veel regen. Zeker als de auto’s het nodig vinden om door plassen te rijden of de tegels van de stoep zo los liggen dat je – iedere keer je erop stapt – met een natte broek zou rondlopen. Driewerf hoeraatjes voor laarzen dus!

Alleen zat ik te denken dat ik misschien eens een paar regenlaarzen moet aanschaffen voor als het zo koud is als nu, anders verniel ik er mijn mooie laarzen maar mee. Gelukkig ben ik niet de moeilijkste qua schoenen en viel mijn oog al op enkele fijne exemplaren. Zeker de laarzen die ook nog eens gevoerd zijn, lijken mij een handige toevoeging aan mijn schoenenkast voor koude winters en deze miezerige herfst!

kickers-11920-laarzen
Gevoerde laarzen Kickers: 119,20 euro

   

aiglentine-gevoerd-119
Gevoerde regenlaarzen Aiglentine 119 euro
regenlaars-esprit-4999
Esprit regenlaarzen 49,99 euro
geli-laarzen-3490
Vrolijke geli regenlaarzen 34,90 euro
hunter-original-regenlaarzen-139
Hunter original regenlaarzen: 139 euro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
rieker
Wishlist: Rieker schoenen

Toegegeven, Rieker is niet direct het meest sexy schoenenmerk op deze aardbol, maar heerlijke schoenen hebben ze wel. Zo van...

Close