Bijenkorf Drie Dwaze Dagen 2013 – folders en boekjes online!

Het zijn weer de Drie Dwaze Dagen bij Bijenkorf! De editie 2013 verloopt zoals die van vorig jaar: je kan ook lekker makkelijk online shoppen. Ook dit jaar is er weer een portier ingesteld en moet je dus soms eventjes wachten. Gelukkig duurt dat nooit erg lang! Ik spotte alvast enkele prachtige kortingen op grote merken in de folders (je kan de boekjes hier al bekijken). Vanaf woensdag 2 oktober 2013 kan je naar hartelust shoppen (maar het kan geen kwaad om nu al eens te gaan kijken, toch?).

Bijenkorf Drie dwaze dagen 2013

Ik selecteerde voor jullie alvast enkele voorbeelden uit de boekjes (echt, ik ben stikjaloers dat ze niet in België leveren hoor!): gaande van Fab. tassen en portemonnees tot UGGs of make-up en verzorging van Clinique en Lancôme.  Klik op de afbeelding om direct naar de site te gaan!

bijenkorf-drie-dwaze-dagen-2013-online

Prachtige tassen van Fab., Longchamp, Cowboysbag en Liebeskind in de sale! Klik hier om naar de tassen te gaan.

bijenkorf-drie-dwaze-dagen-online

Die rechtse portemonnee van Fab… wauw! Sowieso vind ik hun portemonnees erg leuk, maar al zeker met die sterretjesstuds. (Bekijk de tassen hier).

bijenkorf-drie-dwaze-dagen-2013 bijenkorf-drie-dwaze-dagen

Zoals elk jaar kan je UGGs shoppen bij de Bijenkorf tijdens de Drie Dwaze Dagen. Je krijgt er flink veel korting op, maar je moet er dan ook wel heel erg snel bij zijn! Klik hier om naar de UGGs te gaan!

bijenkorf-dwaze-dagen-2013

De Drie Dwaze Dagen zouden zichzelf niet zijn als er geen prachtige make-up aan spotprijsjes te vinden zou zijn, toch? Wij make-uplovers kunnen ons hartje ophalen, als ik het zo zie! (en verdikkie, lever eens aan België :p). Lancôme, Clarins, Maybelline,… je vindt het allemaal hier.

bijenkorf-dwaze-dagen

Van deze setjes ben ik denk ik het meeste fan 😉 Kleine setjes huidverzorging die je lekker makkelijk kan meenemen op reis of voor in je school- of werktas. Of als je bij je vriendje blijft slapen… superhandig en heel goedkoop! Volgens mij gaat die portier zijn werk nog hebben 😉 Je vindt deze setjes hier.

En? Wat denken jullie? Ziet er al goed uit he?

3 Comments
  1. Nou, naar zo’n lijstje was ik dus opzoek. Alleen dan dit jaar; )

    Het zo mooi zijn als je alle items uit boekjes (met afbeelding) in een lijstje kon zien. Met een knopje van laag naar hoog enzo; )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
herfstjurk
Wishlist: mooi klassiek jurkje

Al een tijdje ben ik op zoek naar mooie klassieke jurkjes die ik ook in de herfst nog kan dragen (en...

Close