Zin in winterschoenen

Ja, verklaar me maar gek. Maar ik zit al enkele dagen te gapen naar winterschoenen. Mijn jaarlijkse fail a.k.a zoektocht naar de perfecte winterschoenen zit er namelijk weer aan te komen. Weet je wel, laarzen of schoenen die je voeten lekker warm houden en die ervoor zorgen dat je geen natte pootjes krijgt van de sneeuw. Voorlopig heb ik één optie: een paar schoenen van Dr. Martens: nog een mooie bruine leerkleur, van echt leer, een stevige zool en gevoerd. Het enige nadeel is dat de laarzen geen rits hebben. Wat denken jullie van deze schoenen? dr-martens-winterschoenen

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
button-kaart-nieuwe-woning
MIA? Groot nieuws!

Zo, de laatste update hier was alweer eventjes geleden! Maar daar heb ik een hele goede reden voor (en nee,...

Close