Wishlist: gouden sneakertjes/ turnpantoffels

Jaren geleden moesten wij verplicht turnpantoffeltjes dragen tijdens de turnles. Natuurlijk kweekte ik een grote aversie voor die schoenen, maar nu zijn ze weer helemaal terug. En ze zijn veel leuker geworden! Niet saai helemaal wit, maar met felle kleuren. Zo heb ik mijn oog laten vallen op dit paar sneakers van Lacoste. 176666_350_A 176666_350_C 176666_350_F   Hebben jullie van die erg opvallende schoenen in jullie schoenenkast staan? Ik heb al een paar sneakers met luipaardprint, maar nog geen gouden sneakers (lijkt me wel super hoor als accentje bij een normale outfit).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
hi-low-rokken
No or Go? De high-low skirts, modetrend 2013

Go or No: de High Low Skirt Vanuit het niets komen trends in een keer opdraven. Nu zijn het de...

Close