Zalando bestelling: wat zou ik houden? Help me beslissen!

Hello mijn lovelies! Ook zo van het heerlijke weer aan het genieten? Ik heb nu enkele dagen vrij, zalig! Maar ook het perfecte moment om eindelijk mijn Zalando-bestelling binnen te krijgen en eens rustig te gaan kijken wat ik ga houden en wat niet. Ik dacht dat er sowieso jurkjes tussen zouden zitten die ik toch niet zo leuk zou vinden, maar ik kan gewoon niet kiezen (en ik wil niet alles houden). Dus besloot ik nog eens een filmpje op te nemen waarin jullie alle outfits in het echt kunnen zien! Wat zijn jullie favoriete outfits? Laat het me zeker weten 🙂  

7 Comments
 1. Wat ik persoonlijk vond:
  Het eerste jurkje zou ik zelf nooit kopen MAAR ik vond jou er echt goed mee staan.
  Het tweede jurkje maakte me een beetje gek, net vanwege die optische illusie 😛
  Het derde jurkje vond ik dan weer hÊÊl leuk.
  En dan als laatste de jas. Het rode geval was een beetje too much vond ik en een risico dat als het regent, het misschien gaat stinken. Maarrr.. Toen bedacht ik me dat er in de winter toch wel redelijk wat droge, zonnige maar koude dagen zijn. Volgens mij, als je je haar opsteekt, geeft dat rode geval (ik ben echt niet goed in benamingen) wel een extra stijlvolle toets aan je jas. Ik zie me daar al een presidentsvrouw in rondlopen. Zonder de rode kraag (dat bedoelde ik hierboven ook) is je winter jas ook al hÊÊl stijlvol. Ik weet niet of je hier iets aan hebt, ik heb namelijk niet veel feeling met fashion 😛

  1. Dankjewel Karen, dat helpt echt 🙂 Hihi, rode geval! Maar ik begrijp wat je bedoelt… al vind ik het zo opvallend voor mijn doen 😮 Dankjewel voor je feedback 🙂

 2. Oh moeilijk! Alles is wel leuk en dat vind jij duidelijk ook ;-)!
  Ik vind het laatste kleedje jou het best staan. Ik vind dat jouw figuur daar heel mooi in uitkomt :-)! Het tweede is mijn minst favoriete (denk ik), maar dat komt door dat wit. Moest dat een andere kleur zijn, zou ik het misschien het leukst vinden.

  Ook het eerste vind ik mooi (mooie uitsnijding!), maar dat vind ik dan meer een ‘zomer’ kleedje dan de rest, dus dat is gewoon wat meer seizoensgebonden.

  De jas vind ik ook leuk, alleen die rode pels is niet zo mijn ding. Verder staat hij je wel heel leuk!

  Hum, misschien is mijn hulp niet zo heel nuttig, maar toch veel succes met kiezen! Ben benieuwd wat het wordt!

 3. Tof tof!

  Ik sluit me aan bij de rest: Jurkje 1 en 3 houden.
  Jurkje 2 heeft wel iets maar lijkt op een rare manier iet-of-wat te groot als je beweegt. Als ik dan je figuur in de andere 2 jurkjes vergelijk met het lichtgrijze komt het daarin echt veel minder goed uit!
  Dat laatste jurkje vond ik echt super tof staan. het feit dat het geen mouwtjes heeft merkte ik zelfs pas toen je het zei. Stoorde totaal niet en een mooi blazertje er op is ook nooit verkeerd he 😉

  De jas zou ik zelf nooit kopen… De jas zonder de rode kraag is iets wat ik ook zou aandoen, maar ik heb al zo’n heel gelijkaardige van de Zara. Dus ik zou er niet zoveel geld aan geven 🙂

  Ik was mij trouwens constant aan het afvragen hoe dat 1e jurkje mij met mijn 1m75 zou staan 😀 Waarschijnlijk heel vreemd en net tot onder mijn billen ofzo :p

 4. De opmerkingen van mannen blijven precies uit.

  Dus, na de lange introductie over je modeshow. Sommige modelen zouden toch jaloers mogen zijn, zo’n natuurlijke charme voor de camera. Het is niet voor iedereen weggelegd.

  Niet echt een grote fan van jurkje 01, zelfs het been omhoog kon me niet overtuigen. En normaal geeft zo’n move net die je ne sais quoi waar elke vrouw mee wegkomt. Het staat je wel, maar ik krijg niet het waauw-gevoel dat ik heb bij jurkje 3. Enige opmerking die ik heb, heb je je witbalans ingesteld als je je eerste jurkje showde?

  Voor jurkje 2 sluit ik me aan bij de vrouwen. En dan voornamelijk bij Nathalie, als je stil staat kom je er mee weg. Maar als je beweegt lijkt de jurk te groot voor jou.

  De derde jurk is echt de mooiste die er tussen staat. En het viel niet op dat er geen mouwen waren tot je het vermelde.

  Die jas staat je in elk geval prachtig, it’s a keeper! Zelf met de rode pels, sta je er goed mee. Het perfecte plaatje, Zalando zou je zo in hun wintercatalogus mogen plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
zalando-dresses-king-louie-milia-summer-dress-grey-1
Sale shopping part 1: Zalando sale

Ik had al enkele dingen geshopt in de solden, maar laat ik beginnen met een pakketje dat nog onderweg is:...

Close