Sale shopping part 1: Zalando sale

Ik had al enkele dingen geshopt in de solden, maar laat ik beginnen met een pakketje dat nog onderweg is: dat van Zalando. Als je naar mijn solden wishlist kijkt, zie je staan dat ik op zoek was naar enkele leuke jurkjes (gebloemd en een leuk grijs jurkje) en die vond ik daar. Ook wil ik een lekker warme en mooie grijze winterjas hebben (ik moet mijn wishlist dringend aanvullen) en die vond ik ook met flink veel korting!

Item 1: de grijze winterjas van Miss Sixty

zalando-sale-winterjas

  Deze winterjas zag ik vorige winter al, maar ik ging echt niet bijna 300 euro uitgeven aan een jas. Komop zeg :p Nu hadden ze nog 1 exemplaar in mijn maat en die ging als de wiedeweerga het shoppingmandje in, bijna 200 euro goedkoper! Voorheen 289,95 € Nu 114,95 € (de jas is nog te koop: Zalando.be )

Item 2: gebloemd grijs jurkje van King Louie

 

zalando-dresses-king-louie-milia-summer-dress-grey (1)

Niet in de sale… maar nog de enige in mijn maat beschikbaar. Dusjah… in het mandje! Dit was de allerlaatste, dus niet meer te krijgen. Maar er is nog genoeg King Louie te vinden op de BE en NL site! Prijs: 94,95 euro

Item 3: Set Jerseyjurk grijs

 

grijze-jurk-zalando-sale

Ik wil graag een lichtgrijs jurkje en dit was perfect! Let ook op de ietwat optisch ingenomen taille, heel slim gezien. Ook hier een flinke sale:

Voorheen 179,95 €
Nu 94,95 €
(de jurk is nog te koop: Zalando.be)

Item 4: Manoukian donkergrijze jurk met bordeaux

manoukian-sale-zalando
Weer een jurkje dat optisch ingenomen is in de taille. In ben sowieso gek op antracietgrijze kleuren en dit jurkje lijkt me heel mooi staan.
(ook deze jurk kan je nog kopen: Zalando.be / Zalando.nl)
Voorheen 99,95 €
Nu 59,95 €
Dat was een behoorlijk duur mandje… maar ik zie wel wat er past! Als ik niet 100% zeker ben van een jurkje of van de jas, gaat het linea recta terug naar Zalando (ik ben echt wel fan van hun handige retourbeleid eigenlijk).

Stel dat ik alles besluit te houden, dan betaal ik 354,80 euro (ik had een kortingsbon van 10 euro) en normaal zou het 664,80 euro geweest zijn voor deze spulletjes! 😮

Zodra het pakje aangekomen is, ga ik snel alles passen en kijken wat ik daadwerkelijk hou! I’ll keep you posted 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
David-Jones-STEBI-165879_350_A
Handige harde reiskoffers

Het is zomervakantie en veel mensen vertrekken op reis. Bij Spartoo heb je behalve schoenen ook veel leuke tassen en...

Close