Mijn solden wishlist

Mijn solden wishlist

Hello lieverds! Eerst en vooral wil ik beginnen met jullie een heerlijk en gezond 2014 toe te wensen! Ik hoop dat jullie allemaal een spetterend jaar tegemoet gaan veel liefde. Vandaag begint in België de soldenperiode: dat is onze sale, zeg maar. Alleen moeten de handelaars zich in België aan bepaalde tijden houden. De wintersolden beginnen op 3 januari 2014 en eindigen op 31 januari 2014. Mochten jullie nog een gezellig weekendje in België in het vooruitschiet hebben (enkele persoonlijke aanraders zijn Antwerpen en Brugge), dan hebben jullie die data alvast. Wat wil ik kopen tijdens de solden? Dit jaar valt het eigenlijk heel erg goed mee… ik heb ook het gevoel dat ik niet veel nodig heb, en ik zorg er ook voor dat mijn appartementje mooi opgeruimd blijft door niet hopen kleding mee te zeulen(ook: ik moet die loodzware zakken 2 verdiepingen hoog sleuren… het houdt een mens nogal eens tegen).

  • een hele warme onesie
  • een peignoir met rits
  • een geklede broek
  • enkele gekledere shirts met lange mouwen
  • enkele mooie en warme truien
  • een nieuwe hoofdtelefoon (maar dat zal denk ik niet in de sale zijn)
  • een mooie rode winterjas (alleen als ik een héél mooi exemplaar kan vinden, ik het het niet echt nodig)
  • warme winterlaarzen om de sneeuw en de gladde trottoirs te kunnen trotseren (“Winter is coming… brace yourselves.” Zeg dat die Glamourista het jullie verteld heeft!)
  • thermo-ondergoed! (mijn hemel in koude dagen…)

Hebben jullie al een lijstje opgesteld met dingen die je wil gaan halen tijdens de sale? Laat het me gerust weten in de comments 🙂 Of misschien heb je al leuke dingen geshopt?

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *