Herfstschoenen en winterschoenen shoppen in de sale

Als het op de sale aankomt, schijn ik een best rare shoptactiek te hebben: ik koop vaak kleding voor het daaropvolgende seizoen. Op dit moment bijvoorbeeld, is het meeste dat ik gekocht heb, inderdaad al voor de herfst en winter van 2013 (al gok ik dat ik het deze zomer ook nog wel vaak ga kunnen dragen). Ik heb al een jeans gehaald, een trui, een paar sandalen met hoge hak (mijn enige zomer-aankoopje?), bodybutters, een paar laarzen, een paar enkellaarsjes,… Yup, ik shop graag voor het komende seizoen. Als ik je vertel dat je nu al heel goedkoop een paar UGGs of winterlaarzen (misschien heb je liever enkellaarsjes voor de herfst? Of een lekker paar Converse schoenen?), is dat geen fijne tip? Als je moet wachten tot de wintersale in januari, kan het tegenwoordig al enkele maanden echt winter zijn… ik heb me wel aangepast! Doen jullie dat ook? 1 sale-uggs sale-mjus sale-5-uggs sale-4 sale-3 2

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Converse-ALL-STAR-FASHION-WASHED-OX-174955_350_A
Converse dilemma!

Eeek! Jullie weten wel dat ik niet gek ben op sneakers normaal gezien, maar ik ben wat lookbooks aan het...

Close