Converse dilemma!

Eeek! Jullie weten wel dat ik niet gek ben op sneakers normaal gezien, maar ik ben wat lookbooks aan het doorbladeren om wat herfst-inspiratie op te doen en sneakers lijken mij daar goed bij te passen (net zoals enkellaarsjes en lange laarzen, natuurlijk). Deze zomer zag ik in Antwerpen ook veel jongedames op All Stars (lage) rondhuppelen dus misschien moet ik maar eens mijn allereerste paar All Stars van Converse gaan overwegen (er is duidelijk een eerste keer voor alles!). Maar welke? Help me! Heb jij zelf een paar All Stars? Welke zou je mij aanraden? Lange of korte? Zijn er kleuren die leuker zijn dan andere? Op dit moment zou ik gaan voor de grijze lage All stars denk ik. converse-all-star-grijs Converse-ALL-STAR-FASHION-WASHED-OX-174955_350_A Converse-ALL-STAR-LEATHER-HI-161191_350_A Converse-ALL-STAR-OX-3112_350_A

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Sandalen-Ash-PARASOL-126248_350_A
Spartoo sale: Gabor, Ash, Converse, Hispanitas, Pikolonos, Manas met korting

Spartoo sale: bij Spartoo heb ik zelf al enkele keren besteld (ze hebben er merken zoals Hispanitas en Pikolinos die...

Close