Zalando sale: mijn Zalando solden wishlist

Zalando sale / Zalando solden : Zalando is al snel een van mijn favoriete webshops geworden (zeker nu ik ook hun afdeling met supertoffe huisspullen ontdekt heb), dus moet ik natuurlijk wel mijn favorieten voor de sale (en de Belgische solden… ik hoop dat die prijzen gewoon mee overgaan!) eens laten zien. Van tassen tot een dure trenchcoat met veel sale en nog meer: bekijk mijn wishlist snel!

blond-amsterdam-online
Bij Zalando kan je ook Blond Amsterdam-servies online shoppen! Heel handig, zeker voor de Belgen onder ons, omdat dit leuke servies best moeilijk te krijgen is. Ga maar eens kijken in de Home-sectie van Zalando, je zal verrast staan van de leuke hebbedingen voor je huis!
Blond Servies

€ 9,95
Nu€ 7,95
zalando-sales
Hoe dit leuke merk heet? Snurk! Is dat geen heerlijke naam? Ze hebben allerlei prachtige dekbedden (onder andere met katten en honden levensecht erop) en ook dit dekbed met lingerie. Alsof je gewoon stomweg vergeten bent je BH op te ruimen… oeps!
Snurk Dekbed

€ 59,95
Nuvanaf  € 54,95
zalando-solden
Een mooie crèmekleurige blouse die je met zoveel outfits kan combineren. Wishlistmaterial!
€ 89,95
Nu € 69,95
liebeskind-sale
Liebeskind – een van mijn favoriete tassenmerken – wordt ook verkocht bij Zalando. Deze leukerd heeft nu ook korting!
€ 259,95
Nu€ 194,95

karen-millen-trenchcoat-sale

Ik heb een zwak voor trenchcoats (zelf heb ik er 2: een taupekleurige en een prachtige donkerblauwe van Zara) en deze trenchcoat van Karen Millen mocht niet ontbreken in mijn sale lijstje.

€ 274,95
Nu € 219,95

 

zalando-solden-blazer-esprit
Glamourista zonder blazer? So not happening 😉 Dit pareltje van S. Oliver staat heel hoog te prijken en te blinken op mijn wishlist: donkerblauw, mooie stof en prachtig getailleers… yes, dit is Katrijnmateriaal!
S oliver blazer

€ 129,95
Nu € 104,95
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
sarenza-sales
Sarenza sale: online schoenen sale!

Ook webshop Sarenza heeft een erg leuke sale online staan! Deze van Franse oorsprong webshop heeft ook erg veel merken...

Close