Van den Assem sale: korting op Ash, Paul Green, Converse, Progetto, Uggs, Shabbies

Assem sale: Schoenen online kopen wordt veel makkelijker bij Van den Assem (Assem.nl): zij verkopen alleen grote merkschoenen zoals Ash, Progetto, Ugg Australia, Shabbies, Paul Green en nog veel meer. Het fijne is dat ze nu ook aan de sale begonnen zijn. De eerste afprijzingen in de uitverkoop zijn nu -20%; maar dat bedrag stijgt snel genoeg. Als je graag echt kwalitatieve schoenen wilt, is dit de webshop to be. Ik heb er nu zelf ook al enkele keren besteld en ik krijg het altijd goed op tijd aan (en de service na verkoop en voor verkoop is echt fijn). Hebben jullie al eens besteld bij Van den Assem?

Assem sale

assem-sale-uggs

Het klinkt raar, maar het is nú dat je ook je winterschoenen moet kopen! Je krijgt lekker veel korting (hallo lekker warme Uggs of snowboots) en je hebt ze al goed op tijd in huis. Als de herfst dan weer zo tegenvalt zoals vorig jaar, hoef jij tenminste niet meer op de wintersale te wachten! Oké, je loopt rond met een modelletje Uggs van vorig seizoen, maar maakt dat echt zoveel uit? Nog meer UGGs sale.

assem-sale

 Nog een merk waar je flink veel korting op krijgt bij Assem.nl, is Shabbies. Dit leuke merk kan je makkelijk combineren met jurkjes, dragen over of onder skinny jeans en nog veel meer. Neem zeker eens een kijkje bij deze laarzen en schoenen, want er zitten veel fijne basics tussen waar je makkelijk jaren mee doet.

assem-sale-2

Natuurlijk zijn niet alleen de winterschoenen zoals snowboots en UGGs  in de uitverkoop gegooid met flink veel korting: ook de zomerschoenen zoals sandalen en pumps kan je kopen met korting in de sale.

Hebben jullie je schoenen al geshopt in de sale?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
solden-belgie-2013
Solden 2013: zomersolden in België

Solden 2013 - In de zomer van 2013 beginnen de zomersolden op 1 juli 2013 en eindigt op 31 juli...

Close