Supertrash sale – 30% korting tijdens Supertrash sale 2013

Het is weer Supertrash sale! Op dit moment is de sale nog maar net begonnen en krijg je 30% korting op allerlei leuke Supertrash en Supertrash Madame (hun lingerielijn) kleding, schoenen, accessoires en lingerie. De sale is geldig op de hele Supertrash 2013 collectie. Traditioneel gezien gaat de sale bij deze webshop trouwens heel erg snel. Het is een merk dat veel meiden graag wat goedkoper in hun kledingkast willen hebben, dus vliegen de kledingstukken en schoenen als zoete broodjes de webshop uit. Natuurlijk stijgt de korting wel als je wat langer wacht met shoppen… maar er is een grote kans dat jouw maat dan al weg is, zeker als je een hele gangbare maat hebt.

Supertrash sale

Alvast enkele leuke items uit de sale! Naar de shop!

supertrash-sale-3

Supertrash Betsy Blouse peach: 75,99 naar 52,50 euro (naar de shop)

ST Scarf Peach: 79,95 euro naar 55,90 euro (naar de shop)

Pylon pants metallic: 139,95 euro naar 97,90 euro (naar de shop)

supertrash-sale-2

Ook de bestseller schoenen van Supertrash (zeker de pumps) zijn al in de sale:

Supertrash Gladiator Pumps: 149,95 euro naar 104,9 euro (naar de shop)

Poppy Dunkers: 159,95 naar 111,90 euro (naar de shop)

Seawavy Pumps walnut: 149,95 euro naar 104,9 euro (naar de shop)

supertrash-sale

Behalve leuke jurkjes, blouses, lingerie en jeans hebben ze bij Supertrash ook leuke tassen, zoals deze mooie clutch hierboven. En ja… die is ook in de sale! Peppy Python pants: 119,95 euro naar 83,90 euro (naar de shop) Babiche walnut clutch: 199,95 euro naar 139,9 euro (naar de shop) Supertrash Gladiator pumps 149,95 euro naar 104,9 euro (naar de shop) Hebben jullie al enkele kledingstukken of schoenen van Supertrash in jullie kledingkast liggen? Ik vind zelf de schoenen van Supertrash ongelofelijk mooi, dus ik denk dat ik die misschien eens ga kopen tijdens deze sale. Of de clutch hierboven (de Babiche clutch)… die vind ik ook wel heel erg tof. Op het rokje in de steun tegen Aids is trouwens geen korting, maar dat vind ik ergens wel logisch voor een goed doel 🙂 Klik op de foto’s voor een grotere foto en meer info.

supertrash-sale-pumps supertrash-sale-jumpsuit-2 supertrash-sale-pants-dip-dye supertrash-sale-boots supertrash-pumps-sale

Wat gaan jullie doen met de Supertrash sale? Wachten tot de sale bij Supertrash nog heftiger wordt en ze tot 50% en 70% korting gaan of ben je (net zoals ik) liever helemaal zeker van je stuk en bestel je nu je favoriete kleding al met minder korting? Zouden jullie eerder in basisstukken investeren (zoals een mooie skinny jeans, een tof jurkje of een classy blouse) of ga je veel liever voor een opvallend kledingstuk zoals de gebloemde blazer?

supertrash-sale-ketting supertrash-sale-jurkje supertrash-sale-jurk supertrash-sale-jumpsuit

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
real-techniques-face-core-collection
Review Real Techniques kwasten: core collection, expert face brush, blush brush en stippling brush

Welke Real Techniques kwasten heb ik gekocht bij iHerb (mijn ervaring met iHerb)? Wel, ik koos voor de Real Techniques...

Close