Sarenza sale: online schoenen sale!

Ook webshop Sarenza heeft een erg leuke sale online staan! Deze van Franse oorsprong webshop heeft ook erg veel merken in de aanbieding (zoals Ash, Bullboxer, Converse, Kipling, Desigual, Esprit, Gabor, Geox, Hispanitas, Manas, Mjus, Noe, Petite Mendigote, Pikolinos, Pieces, Zinda, Ugg Australia, Vans en nog veel meer!). Ik heb zelf een hele leuke tas op mijn wishlist staan, kijk snel mee!

sarenza-sale-3 sarenza-sale-2 sarenza-sale

Ze hebben sinds kort ook een nieuwe website en als ik het even mag zeggen: het is een pareltje! Ik werk zelf in de e-marketing en truth be told, ik zie draken van websites en webshops voorbij komen! De oude webshop van Sarenza was niet zo denderend maar deze… wauw! De usability voor gebruikers is zo hoog, het design is lekker clean en je kan alles zo makkelijk terugvinden… I love it! (Beroepsmisvorming… check!). Ik heb trouwens mijn zinnen gezet op deze tas:

tamaris-pina-tas

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
assem-sale-sales
Van den Assem sale: korting op Ash, Paul Green, Converse, Progetto, Uggs, Shabbies

Assem sale: Schoenen online kopen wordt veel makkelijker bij Van den Assem (Assem.nl): zij verkopen alleen grote merkschoenen zoals Ash,...

Close