Fab tassen sale en Fab portemonnees sale!

Fab tassen sale : Ik weet niet of jullie ook zo gek zijn op de tassen en portemonnees van FAB als ik, maar ik zag dat ook zij nu een flinke sale hebben! De tassen en portemonnees van dit leuke merk zijn redelijk duur (voor mijn budget toch) dus dacht ik: ‘laat ik eens enkele leuke stukken uit de sale aan jullie laten zien’. Zo kan je toch met zo’n mooie tas van Fab aan je arm wandelen en heeft het je veel minder gekost 🙂 Ik heb zelf ook een Fab portemonnee die ik erg vaak gebruik! De kortingen gaan nu tot -40%, da’s al heel erg mooi meegenomen.

Fab tassen sale

Hier al enkele van de prachtige tassen die je in de sale kan shoppen. Volgens mij staan zo goed als al hun tassen nu in de sale en je krijgt makkelijk enkele tientallen euro’s korting op de tassen.

sale-fab-tassen

Fab portemonnee sale

Ook de portemonnees zijn flink afgeprijsd 🙂

sale-fab-portemonnee sale-fab-portemonnees

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
supertrash-sale-2013-2
Supertrash sale update: nu 50% korting tijdens de Supertrash sales

Hello ladies! Heb ik leuk nieuws voor jullie: de Supertrash sale heeft nu nog meer korting. Vorige week schreef ik...

Close