Boozt sale – korting op Pieces, Vero Moda, Friis Company, Esprit in de sale

Boozt sale: een tijdje terug ontdekte ik een hele fijne nieuwe webhop: boozt.com! Ik heb er nu ondertussen al enkele keren besteld, maar ik zag dat ze ook al sale hadden met flinke kortingen. Bij Boozt kan je merken shoppen zoals Desigual, Pieces, Octopus, Esprit,… Ik ben vooral gek op hun tassen. Toen ik mijn Google Analytics-examen haalde, heb ik dan ook een mooie tas besteld voor mezelf, maar die zien jullie hier later nog verschijnen 🙂 Hier alvast enkele van mijn favoriete sale-items! Pas op… jullie zullen net zoals ik verslaafd worden aan deze webshop^^

Boozt sale

 

boozt-sale boozt-sale-2

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
supertrash-sale1-e1371250157684
Supertrash sale – 30% korting tijdens Supertrash sale 2013

Het is weer Supertrash sale! Op dit moment is de sale nog maar net begonnen en krijg je 30% korting...

Close