Trendy: vuile sneakers

Ohja, dat lees je goed! Sneakers zijn veel leuker als ze er al gedragen en vuil uitzien (propere sneakers zijn zo passé!). Daar dachten ze bij Converse All Stars dus ook zo over en zij zijn op het geniale idee gekomen om nieuwe sneakers uit te brengen met een ‘used look’. Toegegeven, ik ben niet echt een sneakermeisje, maar ik vind het wel wat hebben. Sterker nog… ik begin erover te denken om toch maar eens mijn allereerste paar sneakers aan te schaffen (meestal ben ik in de lente en zomer meer voor sandalen en enkellaarsjes te vinden)! Ik vind vooral de dirty grijze sneakers hieronder geweldig:

converse-all-stars-fashion-washed

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Sandalen-Chie-Mihara-JANAMOR-181577_350_A
Leuke sandalen van Chie Mihara

Ik heb het merk Chie Mihara hier al enkele keren laten zien: leuke schoenen, prachtige printjes en jullie raden het...

Close