Leuke sandalen van Chie Mihara

Ik heb het merk Chie Mihara hier al enkele keren laten zien: leuke schoenen, prachtige printjes en jullie raden het al… ik ben weer voor een paar schoenen gevallen hoor 😉 Deze keer is het een redelijk hooggehakt paar (nuja, voor mijn doen toch zeker) met een printje. En wat voor een printje! Geen idee hoe het komt, maar ik heb tegenwoordig een groot zwak voor platformsandalen die wat opvallen… en tja, met deze sandalen/pumps lukt dat zeker! Alleen zijn ze een tikje te duur voor mijn budget, misschien wachten tot ze over enkele maanden in sale zijn (ze kosten 258 euro nu… yikes!). Ik vind ze wel erg mooi en ze lijken me best wel tijdloos (over 3 jaar zou ik nog met deze leukerds kunnen lopen, toch?). Sandalen-Chie-Mihara-JANAMOR-181577_350_A

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
gezichtspoeder-aanbrengen
Breng jij je gezichtspoeder ook verkeerd aan?

Ojee... ik speel nu al enkele jaren met make-up en kennelijk breng ik mijn gezichtspoeder verkeerd aan! Eigenlijk vond ik...

Close