De street style look

Op veel blogs zie je de street style voorbij komen, maar wat houdt het nu precies in? Nou, precies zoals de term al zegt: De stijl die je op straat tegen komt. Creatievelingen die met hun eigen stijl over straat gaan worden gefotografeerd (zonder dat ze het soms weten) en via blogs verspreid. Het zijn dus niet de reclameposters van de grote merken of de futuristische looks van de catwalk, maar echte mensen die overal ter wereld op straat rond lopen. Als je we kijken naar de zomerse street styles van Australië en de Verenigde Staten zien we een aantal trends voor aankomende voorbij komen. Sneakers sneaker Sneakers passen onder bijna iedere casual outfit waardoor het supergemakkelijk is om verschillende kledingstijlen te combineren met één paar schoenen. Een must-have dus voor in iedere schoenenverzameling. Één van de populairste merken van dit moment is New Balance, zij maken van origine hardloopschoenen maar ze worden vooral gedragen als fashion items. Houten zonnebril houten-zonnebrillen Als het zomer wordt gaat de zon schijnen en als de zon schijnt dan doe je een zonnebril op. Dé trend van aankomende zomer wordt de houten zonnebril. Doordat het montuur van dit natuurproduct hout gemaakt is heeft dit type zonnebril een speciale look. De meeste zonnebrillen zijn in de klassieke vorm van de Ray Ban Wayfarer, maar er zijn ook andere monturen te koop. In Nederland zijn er een aantal fabrikanten van houten zonnebrillen, zoals Burnwoods, Time for Wood en Hout Couture.  Oog voor detail accessoires De laatste trend die duidelijk te zien is dat deze zomer de accessoires, zoals een riem, armband, oorbellen, ketting of hoofdband, het verschil maken. Het is belangrijk om de met de kleurkeuze van de accessoires rekening te houden. Als je zwarte of witte kleding draagt kan je met de accessoires het verschil maken tussen een geweldige streetlook of een gewone streetlook. Als je al veel kleuren in je kleding hebt zitten dan kan je wellicht beter zwarte of witte accessoires dragen.  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
pin-up-jurkje
Zonnige pin-up jurkjes – vintage jurken – jaren ’50 jurken

Pin-up jurkjes, rockabilly jurkjes, vintage jurken en jaren '50 jurkjes... veel benamingen en vaak worden ze gebruikt om een speciaal...

Close