Wishlist: lenteschoenen en zomerschoenen

Okee, je bevriest ongeveer als je buiten op je bus of trein staat te wachten, maar om hoop te houden, besloot ik alvast een wishlist te maken met de lenteschoenen (of zomerschoenen) die ik graag zou willen of nog nodig heb. Om te beginnen heb ik een nieuw paar laarzen nodig. Het paar laarzen dat ik vaak draag in de lente (ik heb het erg snel koud), daar zijn de hakken stuk van. Ik heb er echt geen flauw idee van hoe het komt, maar bij mij zijn de hakken van mijn schoenen altijd ontzettend snel stuk… zou ik verkeerd lopen ofzoiets?

Verder ben ik ook nog op zoek naar een fijn paar pumps of sandalen om deze lente (als de lente er nog aan gaat komen, that is) gezellig op rond te huppelen. lenteschoenen (laarzen van Mjus) lenteschoenen-2 (enkellaarsjes: Mjus) zomerschoenen   (High heels: Pikolinos)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
clarks-schoenen
Clarks schoenencollectie 2013

De allernieuwste schoenencollectie lente/ zomer 2013 van Clarks ziet er heel erg leuk uit! Natuurlijk zitten er nog enkele basic...

Close