Sale: FAB sample sale – korting op FAB tassen en portemonnees

Een sample sale bij FAB! Dit tassenmerk heeft in Amsterdam een winkel zitten, en binnenkort is er weer een heuse sample sale. FAB sale is natuurlijk altijd fijn, de tassen en portemonnees van FAB zijn van prachtig leder gemaakt en ze vliegen altijd de deur uit. Zeker op zo’n sample sale! Als je er dus kan zijn, ga dan zeker eens kijken, op 20 en 21 april 2013 kan je van 11.00 tot 15.00 terecht in de Kerkstraat 303 in Amsterdam. Kan je er niet geraken? Je kan altijd nog in de webshop kijken, al ben ik niet zeker of de sample sale daar ook geldt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
converse-bloemen
Leuk schoenenmerk: Converse

Jullie hebben vast de nieuwe reclame van Converse al gespot? Vieze, vuile sneakers sieren het straatbeeld. Is dat erg? Nee...

Close