Leuk schoenenmerk: Converse

Jullie hebben vast de nieuwe reclame van Converse al gespot? Vieze, vuile sneakers sieren het straatbeeld. Is dat erg? Nee hoor! Converse wilt net laten zien dat zij absoluut geen standaard schoenenmerk zijn, maar dat zij staan voor rebellie en gemak. Bij normale schoenen is het een kleine ramp als ze vuil worden, maar bij de sneakers van Converse hoort het er eigenlijk bij. Het maakt deel uit van de lifestyle, zeg maar. Zelfs Lana del Rey wordt vaak gespot in deze sneakers! Dit seizoen ben ik zelf ook helemaal gevallen voor hun lente/zomercollectie 2013: de klassiekers zitten natuurlijk ook nog in de collectie, maar er zijn ook enkele eigentijdse modellen en kleuren bijgekomen. Kijk maar eens mee: lana-del-rey-converse converse-rood-2 converse-rood converse-bloemen converse-groen

3 Comments
  1. Hoii,

    Ik zou heel graag die ene willen hebben met die bloemen print.
    Weet jij misschien winkels waar ik ze zou kunnen kopen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
leren-jasjes
Leren jasjes 2013 – lederen jasjes

Modetrends 2013: leren jasjes -Heb jij al een leren jasje in de kast hangen? In 2012 schreef ik al dat leren...

Close