Klassieke herenschoenen

Dat er voor heren weinig keuze in schoenen is, is een hemelsbreed fout cliché! Ik krijg trouwens ook steeds vaker vragen of ik ook eens over mannenmode wil schrijven, dus laat ik dat maar eens doen! Deze keer wil ik graag enkele leuke klassieke herenschoenen laten zien, het type dat je eigenlijk onder een net pak zou dragen. Behalve sneakers, boots, slippers en bootschoenen zijn er voor mannen dus de klassieke herenschoenen. Een type schoen waar altijd wat misprijzend naar gekeken wordt: “Die draag je toch alleen maar voor een chique feest ofzo”? Dat hoeft helemaal niet! Geklede herenschoenen kunnen ook erg mooi staan onder een jeans, dat maakt het allemaal net een tikje meer casual. Bekijk hier maar even enkele prachtige paren! herenschoenen herenschoenen-4 herenschoenen-3 herenschoenen-2

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
zomerschoenen
Wishlist: lenteschoenen en zomerschoenen

Okee, je bevriest ongeveer als je buiten op je bus of trein staat te wachten, maar om hoop te houden,...

Close