Clarks schoenencollectie 2013

De allernieuwste schoenencollectie lente/ zomer 2013 van Clarks ziet er heel erg leuk uit! Natuurlijk zitten er nog enkele basic modellen schoenen in, maar we zien ook enkele hele zomerse modellen. Van nude high heels, moccassins tot klassieke herenschoenen, je vindt heel veel verscheidenheid in de nieuwe collectie. Ook zijn er veel enkellaarzen te vinden (ik heb er geen idee van hoe dat bij jullie zit, maar ik ben in de lente en herfst altijd ongelofelijk gek op enkellaarsjes: ze zien er leuk uit en zijn niet te koud). In dit assortiment schoenen zal je zeker iets naar jouw zin vinden, bekijk deze schoenen maar eens (vooral de pumps  en sleehakken vind ik erg leuk!): clarks-laarzen clarks-schoenen-2 clarks-2013 clarks-pumps clarks-schoenen

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
schoenen-meisjes-2013
Meisjesschoenen: trends

Net zoals bij damesschoenen, zijn er ook bij meisjesschoenen verschillende trends te bespeuren. Het is natuurlijk niet zo dat schoenen voor...

Close