Return of de rugzak

Rugzakken… ik associeerde ze voornamelijk met mijn studententijd: de tijd waarin ik loodzware Dikke van Dale’s en Le Petit Robert sleurde van aula naar aula. En de tijd waarin ik ietsje te laat besefte dat ik een kluisje kon huren op de hogeschool… Ik heb er enkele versleten hoor: een leuk exemplaar van Eastpak met bloemetjes, eentje van Jansport en zelfs eentje van Oilily (blauw met een kat en hond met een kroontje op, als ik het me goed herinner). Euh, dat volwassen worden kwam in de jaren daarna vooral 😉

Het ultieme accessoire: de rugzak

Maar nu, anno 2013, is de rugzak hélemaal terug. Niet persé de modellen die ik vroeger al droeg, nee… nu zijn het hippere modellen. En ach, het was te verwachten: maar deze chick die sowieso al een tikje te gek is op all things tassen, heeft nu een grote rugzak-crush te pakken. Jullie ook? lederen rugzak rugzakken rugzak

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
rijsttaartjes-jeroen-meus
Project Rijsttaartjes (Jeroen Meus)

Op zich kan ik (lekker) koken, maar bakken... dat had ik nog lang niet vaak genoeg geprobeerd om het goed...

Close