Meisjesschoenen: trends

Net zoals bij damesschoenen, zijn er ook bij meisjesschoenen verschillende trends te bespeuren. Het is natuurlijk niet zo dat schoenen voor meisjes exacte kopieen zijn van vrouwenschoenen, maar we zien toch wel enkele overeenkomsten. Meisjesschoenen zijn natuurlijk een stuk meer ‘girly’ dan hun grote zusjes…. we zien bijvoorbeeld een hele grote opkomst van extra-girly schoenen. Denk: veel bloemetjes, glitter en roze. Ik denk dat ik het vroeger ‘prinsessenschoentjes’ gedoopt zou hebben en er altijd in zou rondlopen! Ik ben vooral fan van de ballerina’s met glitters… zo leuk! Als kind liep ik vaak in sneakers (ik was een soort tomboy die boomhutten maakte en vocht met de jongens – en dit dwergje wón –  de transformatie tot ‘FashionistaBarbie’ kwam pas rond mijn twintigste) en het liefst van al sneakers die een beetje opvielen: fluokleuren, opvallende veters, misschien een Spice Girl die erop stond 😉 Ik vind het nu dus ontzettend leuk dat de jaren ’80 een totale revival aan het maken zijn!

De leukste meisjesschoenen

meisjesschoenen3 meisjesschoenen2 schoenen-meisjes-2013 meisjesschoenen

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Foto-op-29-04-2001-om-00.53
Shopping haul: retail therapy!

Deze keer heb ik nog eens een shopping haul gefilmd voor jullie. De reden? Belle moet morgen voor een check-up...

Close