Leuk schoenenmerk: Palladium

Kennen jullie de laarzen van Palladium al? Zij werden eerst bekend met hun sneakers en regenlaarzen (echt, het zijn zulke leuke regenlaarzen… die zou ik nog wel dragen!), maar hebben nu hun assortiment uitgebreid. Hun schoenen zijn ruwe bolsters voor de no-nonsense-vrouw of -man: weinig overbodige franjes, ruw maar prachtig leder en eenvoudige vormen. Veel bekende rappers werden al gespot met hun stoere sneakers, maar er zitten ook heel vrouwelijke schoenen in hun collectie. Ik laat jullie graag enkele leuke schoenen van dit merk zien:   laarzen-palladium Laarzen laarzen-palladium schoenen-palladium schoenen-palladium

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
trenchcoat-edith-ella-17995
Modetrends 2013: trenchcoats

Modetrends 2013: de leukste trenchcoats - Het weer heeft nu even weer een dipje (bah, sneeuw en vies weer!), maar...

Close