Vrolijke pumps met een printje

De laatste dagen zit ik met ongelofelijke lentekriebels… geen idee hoe het komt, maar ze zijn er zeker! Ik denk dat het is omdat het niet meer sneeuwt en er nu ook al veel nieuwe lentecollecties in de winkels liggen. Ik kijk niet meer om naar warme winterlaarzen, UGGs of winterjassen… nee, nu zijn het fleurige pumps en sneakers die in mijn oog springen! Bloemenprints zijn superhip in 2013 en we gaan ze tegenkomen op broeken, jassen, shirtjes,… overal! Dus ook op schoenen en eigenlijk ben ik daar blij mee: stel je voor dat je een outfit in allerlei pastelkleuren aandoet en je outfit afmaakt met zo’n heerlijk paar fleurige pumps… heerlijk! Enkele merken die leuke pumps met printjes aanbieden die ik zelf erg leuk vind: Irregular Choice, Cristofoli, Ed Hardy, Desigual en Rocket Dog. Kijk hieronder maar eens mee naar deze kleurrijke schoenen: bloemen-pumps tamaris-pumps pumps-online-kopen pumps-print pumps-2013 pumps-bloemenprint

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
mjus-2013
Mjus 2013

Prachtig leder, studs en mooie versieringen: dat zijn de belangrijkste onderdelen van de nieuwe collectie Mjus-schoenen. Je hebt ze vast...

Close