Sleehakken

Sleehakken maakten hun grote terugkeer in 2011 en sindsdien maken ze iedere lente en zomer hun comeback! Ze zijn lekker handig om op te lopen (zeker als je niet zo goed op gewone hakken kan lopen) en tegenwoordig kan je sleehakken vinden in de leukste pumps, laarzen, sandalen en schoenen. Als je sleehakken aandoet, merk je direct dat ze heel fijn lopen: alle voordelen van hakken, maar geen problemen met goed doorlopen! Als ik zelf wedge schoenen draag, is dat bijna altijd onder jurkjes of onder skinny jeans, ik vind ze zelf niet zo leuk staan onder flared jeans of onder driekwartsbroeken. wedgesandalen ash-sleehakken sleehakken-sandalen

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
schoenen-2013
Dream in Green: ecologische schoenen

Ooit al gehoord van ecologische schoenen? Toen ik de eerste keer hoorde over ecologische schoenen, vroeg ik me af wat...

Close