Mjus 2013

Prachtig leder, studs en mooie versieringen: dat zijn de belangrijkste onderdelen van de nieuwe collectie Mjus-schoenen. Je hebt ze vast al vaker voorbij zien komen hier op Glamourista, Mjus is een van mijn favoriete schoenenmerken (samen met Pikolinos en Gabor)! Waarom ik deze schoenen zo mooi vind, dat zal je hieronder vast en zeker ontdekken! Ik vind deze schoenen tijdloos en heel makkelijk te combineren (dat is mijn grote zwakte: schoenen die tijdloos zijn en ik heel vaak kan dragen… heel veel opvallende schoenen heb ik zelf niet).

Mjus 2013

Als je houdt van robuust leder, studs en de ietwat stoerdere schoenen aan je voeten, raad ik je aan om dit merk eens verder te ontdekken 🙂 (zelf ben ik ongelofelijk fan van de ballerina’s met studs!) mjus-2013

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
sleehakken
Sleehakken

Sleehakken maakten hun grote terugkeer in 2011 en sindsdien maken ze iedere lente en zomer hun comeback! Ze zijn lekker...

Close