Dream in Green: ecologische schoenen

Ooit al gehoord van ecologische schoenen? Toen ik de eerste keer hoorde over ecologische schoenen, vroeg ik me af wat er ecologisch aan schoenen zou kunnen zijn. Dream in Green is een schoenenmerk dat ecologische schoenen maakt en toen ik bij hun schoenen aan het kijken was, zat ik verwonderd te kijken: wat een leuke schoenen! Maar wat zijn ecologische schoenen eigenlijk? Het ecologische aan deze schoenen zit hem in de manier van leer looien: normaal leder wordt met sterke chemicaliën gelooid (en dat stinkt!), deze schoenen worden plantaardig gelooid. Normaal gezien zou je denken dat ecologische schoenen niet mooi kunnen zijn, maar er zitten zeker leuke schoenen, pumps, laarzen en sneakers tussen! Nog niet overtuigd? Wat vinden jullie van de onderstaande schoenen van Dream in Green? dream-green-2013

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
vila-2013
Winterbasics in de sale versus de nieuwe collectie

Geen idee hoe dat bij jullie zit... maar ik heb me niet zo heel flink aan mijn sale lijstje gehouden!...

Close