Zalando Solden zijn begonnen – Zalando solden buit!

Zalando solden – de Zalando solden (Belgische sale = de solden) zijn vandaag begonnen! Ik heb maar één kledingstuk geshopt bij Zalando en ik twijfel nog over een jas, maar dat zie ik later in de solden misschien wel weer. Benieuwd wat ik geshopt heb?

Zalando solden

Ik heb, net zoals in de zomersolden, een lijstje opgesteld van dingen die ik nog nodig heb of die ik graag wil kopen deze solden. Een van die dingen was een lekker warme hoodie, maar met een kraag in de plaats van een capuchon. Eerst wilde ik graag een bruine kopen (je ziet hem in deze blogpost), maar die maat was al uitverkocht. Er was nog wel een antracietgrijze in mijn maat, dus die ging gelijk het winkelmandje in. De trui kost normaal 69,95 euro maar ik had gelukkig nog een kortingscode liggen na een vorige bestelling en die was nog geldig (ZNDKDLA12) dus was de trui nog maar 59,95 (er was geen sale op). zalando-solden Verder was ik nog over een jas aan het twijfelen van Bench, maar ik ben niet zeker over de kleuren. Zwart gaat te hard staan bij mij, ik ben geen fan van khaki en blauw,… ik ben nog niet zeker. Er is trouwens ook geen sale op (ik kies het wel uit, haha) dus ik wacht nog tot ik wél zeker ben. zalando-solden   Hebben jullie veel geshopt deze eerste dag van de solden?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
dorking-schoenen
Nieuw schoenenmerk: Dorking

Zo soms kom je hele leuke nieuwe merken tegen! Sinds ik veel meer met schoenen bezig ben (ik kocht eerst...

Close