Winterbasics in de sale versus de nieuwe collectie

Geen idee hoe dat bij jullie zit… maar ik heb me niet zo heel flink aan mijn sale lijstje gehouden! Zo braaf had ik me voorgenomen om alleen de dingen op dat lijstje te shoppen, maar er waren nog enkele andere leuke dingen die ik gewoon niet kon laten liggen! Binnenkort krijgen jullie een grote collective haul te zien met de dingen die ik shopte! Kennelijk had ik toch nog wel meer kleding nodig dan ik voorspeld had, oops! Ik heb wel leuke sale dingen geshopt hoor, zeker… maar mijn laatste shopping spree viel het me toch op dat ik voornamelijk spulletjes van de nieuwste collectie meehad! En ook het e-windowshoppen draagt daar zijn steentje aan bij: ik zie allemaal supermooie nieuwe collecties 2013 voorbij komen en ik zit direct al met mijn hoofd in de lente! Ik ben vooral gek op de lentecollectie 2013 van Only en Vila (gespot bij Sans Online). Voor het vriendje zat ik eigenlijk heel erg te lonken naar de collectie van PME Legend, ik ben vooral gek op hun truien. Ik laat me eigenlijk iedere winter wel weer een beetje vangen, haha! Gegarandeerd dat ik echt wel elke wintersale met wat leuke lentespulletjes thuiskom! Wisten jullie trouwens dat het op 7  februari restantendag is in het Nederlandse Rijssen? Bekijk dit filmpje maar eens, madness!   Ieder uur gaat er meer korting af de kledingstukken, er zijn zelfs mensen die een hele dag blijven! Zouden jullie dat doen, denk je? 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
winterjassen-2013
Winterjassen 2013 met korting – goedkopere winterjassen 2013 voor dames

Winterjassen 2013 - Wat is er goed aan winterjassen? Ze houden je lekker warm (en met dit weer is dat...

Close