Welke tas meenemen op citytrip?

Dit weekend ga ik een paar dagen op citytrip (gewoon hier in België) met mijn lief en eigenlijk heb ik geen goede reistas… of laat ik het zo zeggen: ik ben aan het twijfelen welke tas ik zou meepakken (en een nieuwe zou eigenlijk wel leuk zijn). Het wordt een kort weekendje en we blijven er 1 nacht slapen.

Optie 1: reistas met wieltjes

reistassen-trolley Wat denken jullie van optie 1? Deze zachte reistas heeft ook wieltjes zoals een trolley. Hij ziet er heel erg handig uit, maar ik vind trolleys op zich onhandig (als je moet hollen om een trein ofzoiets te halen… ).

Optie 2: zachte reistassen van leder

reistassen-lederen-tas reistassen-lederen-tas Pieces heeft ook hele fijne reistassen (ik heb er al enkele zien hangen bij de plaatselijke Vero Moda hier). Ze zijn lekker groot maar ook nog fashionable. Deze leren tassen vind ik zelf erg tof!

Optie 3: een harde koffer

reistassen-harde-koffer En dan nog de harde koffer: er past meer in dan in bijvoorbeeld de tassen hierboven, maar is het handig genoeg voor tijdens een korte citytrip?

Optie 4: een grote shopper

Een grote shopper waar je je basicspulletjes in kwijt kan, lijkt me ook wel een handig idee! Wat denken jullie? reistassen-shopper

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
zalando-solden
Zalando Solden zijn begonnen – Zalando solden buit!

Zalando solden - de Zalando solden (Belgische sale = de solden) zijn vandaag begonnen! Ik heb maar één kledingstuk geshopt...

Close