NOTD: OPI man with the golden glitter gun

Een tijd terug bestelde ik bij Beautybay (lees hier mijn ervaring met deze webshop) drie nagellakjes met glitter en ook O.P.I Man with the golden gun, een doorzichtige nagellak met echte snippertjes bladgoud. Ik combineerde enkele nagellakjes, twee van mijn favoriete nagellakken eigenlijk! De basis is een holografische donkerbruine nagellak van O.P.I. met een groene gloed, OPI DS Illuminate en daarboven enkele laagjes OPI the man with the golden gun. Wat denken jullie ervan? Ik vind het extra feestelijk maar ik draag deze combinatie ook vaak doordeweeks! opi-man-with-the-golden-gun opi-man-with-the-golden-gun-swatch swatch-opi-man-with-the-golden-gun opi-man-with-the-golden-gun opi-man-with-the-golden-gun Ik heb OPI Man with the golden gun online gekocht bij Beautybay Ze hebben nu ook een sale, en ik geloof ook op enkele nagellakken van O.P.I!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
jurken-2013-3
Jurkjes het hele jaar door dragen – jurken 2013

Dat nieuwe jurkje dat je gekocht hebt is leuk enzo, maar hoe vaak ga je het dragen? Wel, ik ga...

Close