Nieuw schoenenmerk: Dorking

Zo soms kom je hele leuke nieuwe merken tegen! Sinds ik veel meer met schoenen bezig ben (ik kocht eerst altijd verkeerde schoenen die ongelofelijk veel pijn deden, en sinds het filmpje van Serena over hoe je goede schoenen met een hak kiest, heb ik geleerd wat ik verkeerd deed). Sindsdien ben ik altijd op zoek gegaan naar schoenen met een dikke zool en waarvan de hak voor mij niet te hoog was. Enkele merken die ik zo ontdekt heb zijn: Pikolinos, Pataugas, Hispanitas en nu dus ook Dorking (what’s in a name!). Genoeg getalmd, ik zal jullie enkele leuke paren schoenen van dit voor mij tot nu toe onbekende merk laten zien! Photobucket Veterschoenen zijn in 2013 helemaal terug van weggeweest, en ze zijn ook weer hip in de iets kortere vorm (niet alleen de laarzen). Dit paar staat voor mij erg hoog op mijn wishlist! Photobucket Deze pumps zijn perfect als je niet van compleet open schoenen houdt. Photobucket Prachtige, lange, taupekleurige laarzen. Photobucket Ook dit paar stevige sneakers staat erg hoog op mijn wishlist. Toegegeven, het zijn niet de meest fashionable schoenen op aarde, maar ze zien er heerlijk comfy uit! In zo’n paar schoenen zie ik me nog wel een hoop citytripjes doen 😀

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
modetrends-2013
Modetrends 2013 :biker boots met studs en versieringen

Modetrends 2013 - Het is nog maar net 2013, maar ik ben alvast dolenthousiast over een van de - volgens...

Close