Modetrends 2013 :biker boots met studs en versieringen

Modetrends 2013 – Het is nog maar net 2013, maar ik ben alvast dolenthousiast over een van de – volgens mij – coolste modetrends 2013! Die trend? Biker boots voor dames met allerlei versieringen zoals studs, glitters en nog een hoop andere leuke versieringen. Dit lijken mij zulke leuke boots!

Hoe draag je boots met studs?

Mij lijkt het heel leuk om deze boots te dragen over skinny jeans met een ietwat baggy trui (of top in de lente en zomer). Of gebruik deze laarzen als een stoer accentje samen met een überlief jurkje. Ik heb alvast enkele leuke celebrity pics verzameld waarbij je deze look heel tof kan combineren! biker-boots-look Blake Lively draagt haar studded boots (korte boots) hier met skinny jeans en een supertoffe blazer. Ik ben ook hélemaal weg van haar kapsel hier! biker-boots-look Ook Selena Gomez heeft de veelzijdigheid van studded boots ontdekt! biker-boots-look Ashley Tisdale draagt haar extreme studded laarzen (volgens mij kan ze er iemand mee kwetsen!) hier met een tye dye skinny jeans. Nog enkele leuke boots met studs of andere versieringen: modetrends-2013-biker-boots modetrends-2013-biker-boots biker boots modetrends 2013 modetrends-2013

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
nat-nin-tassen-spartoo
Leuk tassenmerk: Nat et Nin

Ik ben een ongelofelijke tassenfreak en dus vind ik het altijd heel tof als ik een nieuw tassenmerk ontdek. Een...

Close