Leuk tassenmerk: Nat et Nin

Ik ben een ongelofelijke tassenfreak en dus vind ik het altijd heel tof als ik een nieuw tassenmerk ontdek. Een van die nieuw ontdekte merken is Nat et Nin, een merk opgericht door twee Parijse dames met een passie voor tassen. De tassen zijn erg eenvoudig (klassiek zelfs) gemaakt en van echt leder: ze zijn dus lekker makkelijk te combineren met allerlei outfits. Photobucket Photobucket Deze tassen kan je bestellen bij webshop Spartoo (zij verkopen behalve damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen ook hele leuke tassen) en op een deel van de tassen van Nat et Nin is er nu ook een sale (tot 40% geloof ik): heel erg de moeite om eens een kijkje te gaan nemen. De meeste tassen zijn in mooie pastelkleuren gemaakt: grijs, oudroze, mintgroen, camel, taupe,… Photobucket Photobucket

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
nieuwjaars-kapsels
3 snelle nieuwjaarskapsels

Kapsels voor nieuwjaar - Je gaat Oud & Nieuw (of nieuwjaar) vieren en je hebt geen idee wat je met...

Close