Beautybay haul!

Alweer enkele maanden geleden kocht ik 3 superleuke nagellakjes op Beautybay! Ik heb kennelijk een groot zwak gekweekt voor glitternagellak en alles wat maar een beetje shiny is (oké, gewoon nog meer dan normaal) en daar waren deze drie nagellakjes het resultaat van. beautybay-haul Welke nagellak heb ik gekocht?

  • Orly So Go Diva
  • O.P.I. The man with the golden gun (duur, maar zijn geld to-taal waard!!)
  • China Glaze snowglobe

Het nagellakje van Orly viel me heel erg tegen spijtig genoeg! De rest zullen jullie binnenkort nog zien verschijnen in NOTD’s!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
make-up-stash-5
Mijn make-up stash – januari 2013

Sinds ik fulltime werk, is mijn interesse voor make-up nogal afgenomen: 's ochtends heb ik maar weinig tijd om echt...

Close