Zalando solden – mijn solden wishlist!

Zalando solden – mijn solden wishlist!

Zalando solden – Nog maar een paar dagen en de solden beginnen in België! De solden zijn gewoon de sales (uitverkoop) die aan wettelijke data gebonden zijn. Het leek me leuk om alvast mijn wishlist eens te laten zien (ik zit een beetje ongeduldig te trappelen tot het eindelijk solden zijn, jullie zullen zo wel lezen waarom) bij Zalando! Ik heb er de laatste maanden behoorlijk vaak besteld, dus kon deze webshop zeker niet ontbreken!

Zalando solden-wishlist:

Allereerst, mijn cadeautje voor Kerst en Nieuwjaar: wij besloten het thuis dit jaar allemaal heel simpel te houden en geven maar een klein cadeautje voor de feestdagen. Mijn vader vroeg een hele simpele magnetron (dus zonder grill en gedoe), mijn moeder iets om te poetsen (zou ik nooit doen :p ) en ik – koukleum die ik ben – wil graag een heerlijk warme trui. Een paar maanden geleden had ik al een zalig warme trui gevonden van Naketano en nu wil ik er nog eentje bij. Ik weet alleen nog niet zeker of ik weer voor de lange variant ga (heerlijk als het vriest) of voor een kortere, dus ik zet ze voorlopig even allebei op mijn wishlist. Ik wil hier wel mee wachten tot de solden omdat ik ze nu nog een beetje te duur vind. Wat ik zo fijn vind aan deze truien, is de hals. Ik hou ongelofelijk van hoodies, maar die capuchon mogen ze weglaten van mij: het zit irritant als je er een jas over aan doet (Quasimodovibes) en ik kan me ontzettend lopen ergeren aan die dingen. Dus: zo’n col is perfect! zalando-solden Naketano Hoodie in bruin 69,95 euro Next up: een goede jeansbroek. Ik ben een moeilijk mens als het om jeans gaat (korte beentjes) en ik vind dat ‘the rear end’ er goed uit moet zien in een jeans… en dan ben je dus niet op 1-2-3 klaar als je gaat jeanshunten. Eigenlijk zou ik al wat merken gepast moeten hebben, maar het is er nog niet van gekomen. Ook voor die jeansbroeken ga ik tot de solden wachten! Als jullie trouwens een suggestie hebben? De jeans mag geen gebleekte stukken hebben en moet een regular waist hebben (ik haat die low cut jeans… te veel love handles ;)). solden-zalando Jeans Levi’s Bold Curve – 89,95 euro En dan: een winterjas! Dit wordt vooral om eens te passen (love het retourbeleid van Zalando :p) en te kijken. Ik heb al wel een winterjas gehaald dit jaar (een metallic rode van Vero Moda), maar ik zou ook een waterafstotende, dikke parka willen. Dus… 🙂 zalando-solden Bench parka Razzer – 149,95 euro

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

 1. December 26, 2012 / 6:02 pm

  Zo’n hoodie met hoge kraag is echt su-per-han-dig! Als-ie straks droog is van de was dan trek ik hem meteen weer aan. 🙂

  • Glamourista
   December 27, 2012 / 4:46 pm

   Heerlijke dingen he 😀 Ik leef in mijn hoodie de laatste dagen :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.