Warme wintersneakers

Sneakers in de winter dragen? Dan moet je goed gek zijn, toch? Nee hoor, er zijn ook lekker warme sneakers die je kan dragen in de winter: ze zijn vaak gevoerd met schapenvacht of met een synthetische variant ervan! Behalve stoer zijn ze dus ook nog eens heerlijk warm ook. Zeker als je helemaal niet iemand bent die graag laarzen draagt, is dit een ideale oplossing om toch nog warme voeten te houden in de winter. Dit leuke paar is van Converse en kost 99,99 euro. Ik ga me alvast zo’n paar aanschaffen, dit lijkt me zo handig (en warm, mmmmm)!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
winterjassen-2013-winterjassen-sale
Winterjassen: anatomie van de perfecte winterjas – sneeuwbestendige winterjassen

Winterjassen 2012/ winterjassen 2013 - Hoi, Ik ben Katrijn en ik ben een koukleum. Dat houdt in dat ik een...

Close