Modetrends 2012/2013: lange veterlaarzen

Veterlaarzen suf? Think again! Een van de hipste modetrends deze winter 2012/2013 zijn veterlaarzen! Natuurlijk niet zoals de laarzen van vroeger, ze hebben een hippe update gekregen. Ik laat jullie een paar laarzen van Pikolinos zien dat heel erg hoog op mijn wishlist staat. veterlaarzen En? Wat vinden jullie van deze laarzen? Ik zit er heel erg over te denken om ze misschien in de sale te kopen… volgens mij kan je ze ook heel goed blijven dragen in de herfst en lente (ik draag alleen geen laarzen in de zomer, haha). Ik vind ze alvast wel schattig, en ze zijn bruin (dus: ze passen bij bijna al mijn jassen, tassen,…). Plus: ze zijn ook niet te hoog… heel fijn voor mij 😉

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
pusheen
Verslaafd aan Pusheen!

Pusheen, huh? Oh my... jij komt duidelijk vanonder een steen gekropen ;) Pusheen is mijn nieuwste verslaving! Een überlief kattebeest...

Close