Modetrends 2012/2013: lange veterlaarzen

Modetrends 2012/2013: lange veterlaarzen

Veterlaarzen suf? Think again! Een van de hipste modetrends deze winter 2012/2013 zijn veterlaarzen! Natuurlijk niet zoals de laarzen van vroeger, ze hebben een hippe update gekregen. Ik laat jullie een paar laarzen van Pikolinos zien dat heel erg hoog op mijn wishlist staat. veterlaarzen En? Wat vinden jullie van deze laarzen? Ik zit er heel erg over te denken om ze misschien in de sale te kopen… volgens mij kan je ze ook heel goed blijven dragen in de herfst en lente (ik draag alleen geen laarzen in de zomer, haha). Ik vind ze alvast wel schattig, en ze zijn bruin (dus: ze passen bij bijna al mijn jassen, tassen,…). Plus: ze zijn ook niet te hoog… heel fijn voor mij 😉

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.