Modetrends 2012 – 2013: gebreide jurkjes – gebreide jurken online

Modetrends 2012 – 2013: gebreide jurkjes – gebreide jurken online

Modetrend 2012 – 2013 : Met deze modetrend ben ik zo blij! Ik draag al jaren gebreide jurkjes in de herfst en winter, maar soms was het echt moeilijk om leuke exemplaren te vinden. In de winter 2012/2013 gaan we juist heel erg veel soorten gebreide jurkjes (trui-jurken) zien, dus daar ben ik heel happy mee. Ik laat jullie graag enkele van mijn favorietjes zien want hé, we willen allemaal lekker warm en fashionable blijven deze winter en herfst, toch? Deze 9 leukerdjes zou ik allemaal wel in mijn kledingkast willen nu het zo koud is… ik moet toch echt eens gaan meespelen met de Lotto ^^

Modetrends 2012: gebreide jurken

Hoe kan je het leukste gebreide jurken combineren? Wel, pak je favoriete winterlaarzen en panty’s (misschien zelfs ook al kniesokken als je een beetje kouwelijk bent zoals ik) en een truitje om samen te combineren met deze heerlijke winterjurkjes!

gebreid-jurkje trui-jurk-morgan gebreide-jurk-tommy-hilfiger
King Louie gebreide jurk 89,95 euro Shop! Morgan gebreide jurk 59,95 euro Shop! Tommy Hilfiger trui-jurk 178,95 euro Shop!
wollen-jurk gebreide-jurk gebreide-jurk-vero-moda
Lipsy London gebreid jurkje 89,95 euro Shop! Pepe Jeans gebreide jurk 84,95 euro Shop! Vero Moda trui-jurk 31,95 euro Shop!
gebreide-jurk-morgan jurkje-gebreid-bandolera trui-jurk
Morgan trui-jurk 54,95 euro Shop! Bandolera gebreid jurkje 79,95 euro Shop! Deby Debo gebreid jurkje 94,95 euro Shop!

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web