kapsel mannenkapsels 2013

Mannenkapsels 2013 – korte en halflange kapsels

December 18, 2012

Mannenkapsels 2013Mannen geven niet om hun kapsel? Guess again! Deze leuke kapsels bewijzen hoe hip mannenkapsels wel kunnen zijn. Dus, heren, als jullie nog op zoek zijn naar een beetje kapselinspiratie, dan zijn deze kapsels voor mannen (halflange kapsels vooral) helemaal jullie ding. Willen jullie liever korte kapsels voor mannen zien? Of misschien wat extremere kapsels? Laat het me zeker weten in de comments!

Voor 2012 koos ik ook enkele mannenkapsels uit, en het leek me leuk dat weer te doen voor 2013 (almost there!). Zelf vind ik het iets moeilijker om herenkapsels te zoeken, puur omdat ik gewend ben alleen naar dameskapsels te kijken. Als er volgens jullie iets ontbreekt, alle feedback is welkom!
Mannenkapsels 2013 – in de vorige editie over mannenkapsels zat Adam Levine ook (he, voor ons vrouwen moet dit ook leuk blijven) en jawel, mijnheer Levine zit ook in de selectie van herenkapsels voor 2013… zelf vind ik zijn haar erg leuk als het haar wat langer is, zoals hier.

mannenkapsels-2013
Kapsels voor mannen 2013 – Een kleine fauxhawk, je ziet het nu al enkele jaren en ook dit jaar zie je het nog vaak op de runways.

mannenkapsels-2013
Mannenkapsels 2013 – Vooral in de winter en lente van 2013 kan er niet genoeg gel in de mannenkapsels zitten, zo lijkt het. Steeds vaker zie je ‘gegelde kapsels’ die hun inspiratie halen uit de jaren vijftig, natuurlijk met een moderne twist aan het kapsel. Heren, wetlook gel wordt jullie beste vriendje (ik zal de obvious grap niet maken ;)).

mannenkapsels
Kapsels voor mannen 2013 – Niet alle mannenkapsels zijn halflang en lang niet alle mannen houden van halflang haar. Dus: ook een lekker fris maar hip korter mannenkapsel! Ook met dit kapsel kan je nog vele kanten uit door het te stylen met gel of wax.
Mannenkapsels 2013 – Ook de kuif gaan we dit seizoen nog blijven zien: vaak is de rest van het haar dan ook wat wilder gestyled. Maar misschien ietsje minder à la Jersey Shore, mkay?

mannenkapsels-2013
Kapsels voor mannen 2013 – Een gedurfde en stoere snit doet al veel voor je kapsel. Als je wilt, kan je je haren ook nog stijl maken met een stijltang of er gewoon wat gel indoen.

mannenkapsels-2013

mannenkapsel-2013
Mannenkapsels 2013 – dit herenkapsel is ook weer met flink veel gel tot stand gekomen. Heel handig als je een slag in je haren hebt en je die toch wilt behouden.

kapsels-mannen-2013
Mannenkapsels 2013 – Alweer een mannenkapsel met gel? Yeah! Kapsels voor mannen gaan dit seizoen nu eenmaal met veel gel of wax zijn: dit kapsel is ook heel handig voor mannen met krullen, op deze manier kunnen zij hun haren toch ook ‘gegeld’ dragen.

kapsels-2013-mannen
Kapsels voor mannen – In 2013 mag je haar lekker steil zijn (geen steil kapsel van jezelf? Maak dan maar snel kennis met de steiltang!): gewoon een mooi, sexy en sleek kapsel voor mannen.

kapsels-2013-mannen

Kapsels voor mannen 2013 – een mannenkapsel dat vanboven lang is, en wat meer opgeknipt aan de zijkant? Check! Ook een heel fijn kapsel als je van jezelf al krullen hebt. Toch moeite om je krullen in toom te houden? Hou dan zeker gel bij de hand. Dit kapsel mag echt lekker wild zijn!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Loading Facebook Comments ...
Close
Read previous post:
Converse-ALL-STAR-LEATHER-SHEARLING-HI-161210_350_A
Warme wintersneakers

Sneakers in de winter dragen? Dan moet je goed gek zijn, toch? Nee hoor, er zijn ook lekker warme sneakers...

Close