Leuk tasje van Desigual

Desigual was eigenlijk nooit echt een merk voor mij: ik vond de kleuren te opvallend (en ik ben enkele jaren geleden een overtuigd Oililymeisje geweest he, moet je nagaan) maar sinds iemand op het werk een tas van het merk heeft, ben ik het heel anders gaan bekijken. Ik hou nog steeds niet van de hele schreeuwerige designs, maar de ietwat rustigere tassen weten mij zeker te bekoren (van hun schoenen hou ik niet zo). Dit leukerdje heet ‘Cocodrilo’ en is zo’n tas met een voorflap die je de laatste tijd vaak ziet. Dit tasje lijkt me perfect om te gebruiken om naar het werk te gaan als ik mijn laptop en kabel niet mee hoef te nemen. desigual-tas desigual Wat denken jullie? Lief tasje, toch? Ik vind de print vooral erg mooi! Wat vinden jullie van de prints van Desigual? Tell me!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
veterlaarzen-pikolinos
Modetrends 2012/2013: lange veterlaarzen

Veterlaarzen suf? Think again! Een van de hipste modetrends deze winter 2012/2013 zijn veterlaarzen! Natuurlijk niet zoals de laarzen van...

Close