Fijne Kerst van mij en Belle!

Fijne Kerst iedereen! Belle en ik… wij hebben een plannetje (zij voor het eten, ik wil kledingbonnen als we hem te pakken krijgen ;)): Ons plan is alleen veel, veel beter! Ik bedwelm de heer S. Claus met al mijn nagellakwalmen en Belle houdt hem vast in haar normale knuffel-houtgreep. Perfect! pusheen-christmas-santa   Geniet ervan, lieverds! Belle-Glamourista ps: Mevrouw Geeloogje ziet er een beetje erg cray-cray uit op de foto, grote kans dat dat door mijn compleet mislukte fishtail braid is. Ik moet Santa dringend aan zijn oren gaan trekken zodat hij me dikker haar geeft. Of extensions. Dit resultaat was gewoon een beetje zielig. Het gaat trouwens superveel beter met Belle! Ze eet als geen ander (duur eten, yikes… thank god voor maaltijdchèques) en knuffelt nog meer! Binnenkort nog eens een update (en zelfs een beautygerelateerde update van haar)!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
opi-nagellak
O.P.I Princesses Rule Por Favor!

Hebben jullie al eens nagellak gecombineerd? Dit is een van mijn favoriete combinaties de laatste tijd: het zijn twee nagellakken...

Close