Bobbi Brown online bestellen – Bijenkorf

Bobbi Brown online bestellen? Welke webshop verkoopt Bobbi Brown? Zelfs de nieuwe collecties, de bestsellers (concealers, shimmer brick, gel eyeliner, cream shadow,  creamy concealer kit, foundation stick, blush,… ) en de kerstcollecties (Caviar & Oyster en Choose your Black-collectie) kan je online kopen op de website van de Bijenkorf. Heel handig: je betaalt nu ook geen verzendkosten!

Bobbi Brown online bestellen

bobbi-brown-online Bobbi Brown online bestellen – je kan alle producten van Bobbi Brown handig online bestellen bij De Bijenkorf! Bobbi Brown bestellen kan heel makkelijk bij de Bijenkorf! Zij hebben de hele collectie van Bobbi Brown in hun assortiment, en op dit moment hebben ze ook een gratis verzending als je make-up bestelt.

Bobbi Brown bestsellers

bobbi-brown-online-nederland Bobbi Brown bestsellers:

De best verkochte make-up van Bobbi Brown kan je ook bestellen bij de Bijenkorf 🙂 Denk maar aan de beruchte Foundation Stick, de Shimmer Bricks, de gel eyeliners, de concealer, de prachtige oogschaduwpalettes,… Heel handig als je geen Bijenkorf in de buurt hebt met een Bobbi Brown-counter of gewoon amper een plek waar de make-up van Bobbi Brown verkocht wordt, zoals in België. Vaak zijn er maar enkele verkooppunten van Bobbi Brown te vinden, en dan is het toch veel makkelijker om lekker handig online te bestellen. bobbi-brown-webshop

Bobbi Brown Caviar & Oyster collectie

Deze collectie is gemaakt voor de feestdagen, en ik wil zelf het palette zo graag hebben! De kleuren zijn echt iets voor mij, ik twijfel alleen een beetje over de highlighter (misschien toch een beetje te glitterig om iedere dag te gebruiken?). Hebben jullie al iets gekocht van deze Caviar & Oyster collectie? bobbi-brown-caviar-oyster-palette Bobbi Brown Caviar & Oyster palette

Bobbi Brown verkooppunten België:

  • Rue Orts 11, 1000 Brussel/Bruxelles
  • Parfuma in Antwerpen

Bobbi Brown verkooppunten Nederland:

  • Bijenkorf: Bijenkorf Amsterdam, Bijenkorf Den Haag en Bijenkorf Rotterdam.
  • Parfumerie Douglas: Amsterdam PC Hooftstraat, Rotterdam Lijnbaan, Laren, Maastricht, Alkmaar, Arnhem en Zwolle

Of misschien shop je Bobbi Brown veel liever online bij de Bijenkorf!  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Converse-ALL-STAR-LEATHER-SHEARLING-HI-161210_350_A
Warme wintersneakers

Sneakers in de winter dragen? Dan moet je goed gek zijn, toch? Nee hoor, er zijn ook lekker warme sneakers...

Close