Zalando.be korting – kortingscode 10% sale op sneakers!

Korting Zalando.be – Yes, de Belgische Zalando heeft weer een hele fijne kortingscode voor ons! Deze keer krijg je 10% korting op sneakers (kleine tip: er bestaan sneakers met ‘fur’ vanbinnen, lekker warm!) vanaf een bestelling van 50 euro.  Bij Zalando geven ze (en onze portemonnee is er hier ook heel erg blij mee) vaak kortingen. Wist je dat je ook korting krijgt als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief? Je krijgt dan 10 euro korting, gewoon als dank voor je inschrijving, lekker handig! En nog beter: die nieuwsbrief houdt je ook op de hoogte van andere kortingen, sales en geeft leuke suggesties!

Korting Zalando

Deze korting geldt op het hun hele assortiment sneakers, zolang je maar aan de minimum bestelwaarde van 50 euro zit.  Lees snel hieronder om meer info over deze kortingscode te krijgen! Om zeker te zijn dat je geen schrijffouten maakt, kopieer je de code best en plak je hem in het kortingveld op Zalando.be. Happy shopping! De kortingscode: _____SNEAKERPROMOBE1112_______

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
asos-sale-korting
Asos sale – kortingen tot 60% bij Asos – sale

Asos sale - Bij Asos is er nu een grote sale aan de gang waarbij je flink veel korting krijgt...

Close