Wishlist : bronzen sneakers van Pataugas

Sinds vorige maand heb ik een paar sneakers van Pataugas: zwart, degelijk en lang. Oh, en ze stappen goddelijk (het zijn nu ook mijn favoriete autorijschoenen geworden)! En blijkbaar ben ik dus een behoorlijk merktrouw miepje: I see, I like, I buy more 😉 En dus staan deze bronzen babies op mijn immens grote wishlist te blinken. Ze zien er leuk uit, de schoenen hebben een rits om ze aan te kunnen trekken (met mijn spastische spiertjes is dat érg fijn) en in mijn hoofd ben ik ze al volop aan het combineren met tientallen outfits. Dit, liefjes, is denk ik sneaker-kalverliefde. Stiekem ben ik erg benieuwd naar jullie mening over deze schoenen? Is het wat?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
korting-zalando
Zalando.be korting – kortingscode 10% sale op sneakers!

Korting Zalando.be - Yes, de Belgische Zalando heeft weer een hele fijne kortingscode voor ons! Deze keer krijg je 10%...

Close