Shoplog: Best Mountain luipaardprint sneakers

Dat ik een sneakermeisje zou worden, ik had het nooit gedacht. Maar de laatste maanden betrap ik mezelf erop dat ik behoorlijk vaak naar sneakers zit te kijken… en ik heb een voorliefde aangekweekt voor lederen sneakertjes (handig tegen de regen) en voor sneakers met een opvallend printje. Toen ik dit paar schoenen tegenkwam, was ik dan ook gelijk verkocht. Nog een heel groot voordeel:  ze kosten net geen 40 euro! De schoenen van Best Mountain kende ik nog niet, maar ik heb de sneakers nu een dikke 2 weken in huis, en ik heb ze al heel vaak gedragen. Ze zijn perfect om te combineren met een skinny jeans , al draag ik ze ook erg graag onder wat nette kleren. Ik hoop dat ik nog lang van deze sneakers zal kunnen genieten, want ze lopen ook erg lekker! Wat vinden jullie? Leuke schoenen of trashy?

2 Comments
  1. Ik vind ze leuk! Ik ben eigenlijk ook geen sneakermeisje maar heb me vorig weekend laten verleiden tot bruinige sneaker wedges. Ik heb ze nog niet aangehad buiten huis maar dat komt vast nog wel… Babysteps :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
buddykat
Blogsale voor een goed doel – Zwerfkat in Nood en Buddykat

De laatste dagen ben ik bezig geweest met het selecteren van allerlei spulletjes om nog eens een blogsale te houden....

Close