Sale UGGs – sale op UGGs bij assem.nl outlet

Uggs sale – Terwijl ik zat te browsen op de webshop van assem.nl kwam ik in de outlet enkele leuke paren UGG Australia tegen waarbij tientallen euro’s korting op zijn! Zo is er korting op bepaalde soorten UGGs classic short, UGGs classic tall, UGGs cardy, UGGs classic sparkle, UGGs Bailey Button,… Ze hebben nu zelfs nog korting (sale) op de outlet zelf! Snel kijken dus, voor ze weg zijn! Je krijgt 30% extra korting op onder andere UGGs (UGGs voor dames, UGGs voor heren, UGGs voor kinderen,…).

UGGs sale

uggs-outlet-sale Handig toch, het hele jaar korting krijgen op UGGs? Vaak zijn die UGGs van het vorige seizoen (dit zijn dus niet altijd UGGs winter 2013 maar vaak nog bijvoorbeeld UGGs uit de zomercollectie of vorige wintercollectie), maar dat is net het handige aan deze UGG-outlet! uggs-korting-outlet-sale  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Opi-online-kopen-bestellen
OPI online kopen – De beste O.P.I webshops

OPI online kopen - Webshop Transdesign is al even geleden gestopt met het online verkopen van de nagellak van O.P.I....

Close